Silviu Bojica

luni, mai 21, 2007

Unda verde pentru portalul Dine in UAE

A trecut ceva vreme de cand nu am mai adus stiri pe acest blog. Dar, nu am stat pe margine pana acum. Tot cu open source am cochetat, tot ubuntu folosesc acasa (updatat la ultima versiune 7.04). Cei de la Ubuntu m-au inspirat de asemenea in a folosi drupal pentru portalul despre care voi vorbi mai jos.

E vorba de, (si acum sa auzim tobele...), e vorba de... Dine in UAE, un portal cu motto-ul Your UAE Restaurant Guide. Si acum sa fac publica si adresa http://www.dineinuae.com. Ca sa dezvalui cateva date tehnice, pe langa faptul ca e realizat integral in drupal si foloseste mysql ca baze de date, e gazduit de bluehost - un host care se declara 100% opensource.

Si ce face portalul mentionat? Ofera utilizatorului un catalog al celor mai importante restaurante din Emiratele Arabe Unite, incluzand adresa, numarul de telefon si multe alte informatii ce vor fi adaugate pe parcurs.

Mai mult, am alacatuit un forum, care va da posiblitatea utilizatorului inregistrat sa adauge comentarii, stiri, retete. Surprizele nu se vor opri aici, asa ca http://www.dineinuae.com si pofta buna!

Etichete: